Voorwaarden

Betalingsvoorwaarden:

Een éénmalige healing of inwijding (hierna te noemen activiteit), dient bij aanvang contant te worden betaald. Betaling achteraf is niet mogelijk. Een meerdelige inwijding of workshop mag per keer contant worden afgerekend, of mag in 1x betaald worden bij aanvang. Het cursusgeld overmaken kan ook, mits alles dan voldaan is voor de laatste inwijdingsdag/workshop.

Het is mogelijk om de op deze website genoemde activiteiten op afspraak te geven en bij jou thuis. Er wordt dan een reiskostenvergoeding gevraagd, hiervoor ontvang je van tevoren een prijsopgave.

Aanmelden voor een activiteit, of een afspraak maken:

Dit kan per e-mail aan nettyvanderest @gmail.com of telefonisch via 0031-6-38967242. Je ontvangt altijd een bevestiging van een inschrijving/afspraak per e-mail en je ontvangt een paar dagen voor aanvang een e-mail met nadere informatie.

Afmelden voor een activiteit/afspraak – annuleringsvoorwaarden:

Bij afmelding (en vergeten) van een activiteit/afspraak binnen 24 uur, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je mag altijd iemand in jouw plaats mee laten doen met de activiteit/afspraak, dit zonder bijkomende kosten. Bij annulering van een activiteit binnen 4 dagen voor aanvang, wordt 50% van de totale kosten van de activiteit in rekening gebracht. Indien de activiteit/afspraak door Mijn Thuiskomst wordt geannuleerd, dan zal een eventueel vooruitbetaald bedrag volledig worden terugbetaald.

Vergoedingen:

Behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een behandeling vervangt nooit reguliere zorg; maak altijd eerst een afspraak met je huisarts als je fysieke, emotionele en/of mentale klachten hebt!

Als je een cliënt bent van Mijn Thuiskomst, gebruik ik je naam, je telefoonnummer en je e-mail adres uitsluitend voor het factureren en het opnemen van contact inzake afspraken. Jouw gegevens worden door mij nooit doorgegeven aan anderen.