Tweelingvlam gesprekken

Toen ik contact met mijn geleidegids en tweelingvlam Erik Oltmans (zijn naam op Aarde) kreeg, heb ik via een medium het advies gekregen om te gaan schrijven, ookwel automatisch schrift genoemd.

Ik ben gaan zitten, heb pen en papier gepakt en we zijn het gaan proberen en ja hoor…. hele verhalen werden door Erik doorgegeven. Omdat ik behoorlijk nieuwsgierig ben (OK, we hebben allemaal wel wat minpuntjes!), heb ik veel met hem geschreven en zaken (na)gevraagd.

Toen ik -na ongeveer een jaar- het idee had om onze gesprekken uit te gaan werken om het aan mensen (lees: vooral Erik z’n familie zodat zij wellicht iets gerustgesteld zouden kunnen worden) te laten lezen, kreeg ik het boekje “Het sprookje van de dood” van Marie Claire van de Bruggen (zij is ook stervensbegeleider) onder ogen. Hierin bleek precies te staan zoals Erik het mij had doorgegeven. Dit boekje is een echte aanrader overigens! Heel simpel, maar duidelijk geschreven, zodat het ook voor kinderen heel goed te lezen en te begrijpen is.

Erik boek deel 1Download

Na het samenstellen van dit boek(je) met gesprekken heeft er nog het e.e.a. plaatsgevonden. Het belangrijkste voor ons was het beëindigen van ons “heilig huwelijk”. Het leek een goed idee om elkaar “niet meer kwijt te kunnen raken”, maar dit hield ook in dat zowel Erik als ik niet meer verder konden groeien. Erik zou aardgebonden blijven en ik bleef maar probleem houden met mezelf te aarden/gronden. Uiteindelijk hebben we besloten -hoe moeilijk dit ook was- ieder ons eigen pad te gaan bewandelen. Erik is nu in het licht, is zich verder aan het ontwikkelen en mijn aarding gaat weer goed. We zullen altijd contact houden, maar wel op een andere manier dan voorheen en zeker niet meer zo frequent. En als het “mijn tijd” is om weer naar huis te gaan, zal Erik er ongetwijfeld zijn om mij op te halen!! Hoe mooi is dat?