Reviews Reiki healing

De wereld staat het laatste jaar op zijn kop. Er gebeurt veel en wordt van alles besloten door de regering wat wij niet meer mogen en ook wat wij allemaal moeten. Soms duizelt het me en dendert er zoveel over me heen dat het allemaal wel erg veel wordt.

Ik  ken Netty al enige tijd en vaak maken we een babbeltje over van alles. Dus vroeg ik of Netty een idee had om mij een beetje nieuwe energie te geven en alles een beetje op een rij te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben besproken om een Reiki behandeling te doen.

Ik ben na een kort gesprek, lekker gaan liggen en Netty is aan de slag gegaan. Vanaf mijn kruin tot aan mijn enkels voelde ik de energie stromen. Heel bijzonder, eerst heel veel warmte en soms een koude rilling. Een bijzondere ervaring.

Na afloop hebben we enkele glazen water gedronken met wat citroen en nog even alles besproken. Ik kreeg een steen mee die voor mij geschikt is en mocht een kaart trekken. Op de kaart stond een mooie spreuk die past bij mijn levenspad. Een aanrader kan ik het zeker noemen. Even rust en even helemaal niets dan ontspanning.

Dank je wel Netty en ik kom zeker terug.

Trudy