Review healings

Ik wist niet precies wat zo’n engelen healing inhield, maar ik ging er met een open houding in. Netty is een mooie, warme persoonlijkheid met het hart op de juiste plaats. Ik heb een mooie engelen healing gehad, waarbij ik een diepe ontspanning ervoer. Na afloop voel je je energie weer door je lijf stromen.
Voor iedereen die behoefte heeft aan een innerlijke healing, raad ik je een sessie/consult met Netty aan.

Janny 

Inmiddels heb ik al een aantal ervaringen opgedaan met engelen in de vorm van workshops en meditaties, maar een echte engelen healing had ik nog niet mogen ervaren. Dit heb ik voor het eerst mogen meemaken bij Netty, een hele sympathieke en empathische vrouw, en het ging eigenlijk zo vanzelfsprekend.

De ruimte waar ze dit deed is zeer aangenaam en dat komt zeker ook door Netty; ze weet de juiste sfeer te creëren. Het was een hele fijne en diep ontspannen ervaring, waarbij ik de energie op de juiste plaatsen weer voelde stromen. Blokkades verdwenen als vanzelf en ook dagen daarna werkt het nog steeds door. Voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek, innerlijke healing, …. kan ik aanraden om een afspraak met Netty te maken.

Fred

Toen ik vernam dat een engelenhealing door Netty kon worden uitgevoerd, duurde het niet lang of ik maakte een afspraak met haar. Een vriendelijke en warme ontvangst, een sfeervol verlichte kamer … ik voelde me meteen op mijn gemak. De healing zelf maakte mij rustig en ontspannen. Alles voelde goed en een stuk lichter. Tevreden keerde ik huiswaarts. Ik dank Netty voor haar toewijding en goede zorgen en wens haar veel succes met haar nieuwe praktijk.

Warme groet, Geertje De Pooter