Healing & Reading

Healing

Het woord healing komt uit het Engels en betekent letterlijk ‘genezing of heel worden’.

Healing is het overbrengen van universele energie, die via de handen en in samenwerking met de spirituele wereld doorgegeven wordt, zodat blokkades kunnen worden opgeruimd.

Healing is werken op een dieper, intuïtief niveau en op een hoge trillingsfrequentie, waarbij er wordt samengewerkt met de energie van de persoon zelf, Gidsen en andere hogere energieën. Deze healing brengt je ruimte in lichaam en geest. Het brengt je terug in balans.

Hierdoor wordt je fysieke-, emotionele-, mentale-, en spirituele gezondheid alleen maar gezonder, sterker en geeft het een diepe ontspanning en innerlijk veel rust.

Je energie stroomt weer goed door, waardoor de klachten verminderen en/of verdwijnen.

Overigens kan een healing ook op afstand worden gegeven. De tijdsduur van een healing is afhankelijk van de klachten. De kosten zijn € 40,- per healing.

Engelen healing

In een Engelen healing word ik bijgestaan door 7 Aartsengelen, die de zeven chakra’s zullen behandelen. Hierbij wordt het symbool van iedere Aartsengel in je chakra’s gezet, zodat de healing nog maximaal een week kan integreren.

Je zult voelen dat je na deze Engelen healing meer energie zult hebben en oude “bagage” zal worden opgeruimd. Hierbij kunnen dus ook emoties loskomen, die nog mogen worden opgelost.

Ook hier kan een engelenhealing op afstand worden gegeven. De engelenhealing duurt ongeveer 45 minuten tot een uur en kost € 40,-.

Reading

Ook het woord reading komt uit het Engels en betekent “lezing of verklarende uitleg”.  Mocht u vragen hebben over/aan een overledene, dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een reading.

In deze afspraak kunnen de vragen, die u wellicht nog heeft, gesteld worden. Het is echter wel zo dat de “overledene/entiteit/spirit” altijd zelf de keuze heeft om langs te komen om zaken door te geven indien hij/zij dit wenst.