(Engelen)healing

Het woord healing komt uit het Engels en betekent letterlijk ‘genezing of heel worden’.

Healing is het overbrengen van universele energie, die via de handen en in samenwerking met de spirituele wereld doorgegeven wordt, zodat blokkades kunnen worden opgeruimd.

Healing is werken op een dieper, intuïtief niveau en op een hoge trillingsfrequentie, waarbij er wordt samengewerkt met de energie van de persoon zelf, Gidsen en andere hogere energieën. Deze healing brengt je ruimte in lichaam en geest. Het brengt je terug in balans.

Hierdoor wordt je fysieke-, emotionele-, mentale-, en spirituele gezondheid alleen maar gezonder, sterker en geeft het een diepe ontspanning en innerlijk veel rust.

Je energie stroomt weer goed door, waardoor de klachten verminderen en/of verdwijnen.

Overigens kan een healing ook op afstand worden gegeven. De tijdsduur van een healing is afhankelijk van de klachten. De kosten bedragen € 40,- per healing.

Engelen Krachtsymbolen healing

In een Engelen healing word ik bijgestaan door 7 Aartsengelen, die de zeven chakra’s zullen behandelen. Hierbij wordt het symbool van iedere Aartsengel in je chakra’s gezet, zodat de healing nog maximaal een week kan integreren.

Je zult voelen dat je na deze Engelen healing meer energie zult hebben en oude “bagage” zal worden opgeruimd. Hierbij kunnen dus ook emoties loskomen die nog mogen worden opgelost.

Een engelenhealing kan ook op afstand worden gegeven. Deze healing duurt ongeveer 45 minuten tot een uur.