Engelen hulp

Engelen zijn liefdevolle zuivere boodschappers van de Bron en werken vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn op Aarde om vrede en harmonie te brengen en iedereen op Aarde te helpen indien dit gewenst is.

We worden allemaal geboren met beschermengelen. Ze willen, buiten beschermen, ook helpen met onze levenslessen, ons op het juiste pad zetten/houden en te helpen met de dagelijkse vragen. Ze mogen sturing geven bij je levenslessen, maar je zult zelf aan het roer moeten … anders hebben je levenslessen natuurlijk geen nut meer.

Daarbij is het overigens wel van belang te weten, dat engelen alleen helpen als je hen vraagt te helpen. Zij houden er rekening mee dat wij -hier op Aarde- een vrij wil hebben, hetgeen inhoudt dat zij niets doen zonder jouw toestemming!

Hoe gaat dit vragen in z’n werk?

Engelen zijn altijd om je heen. Je kunt elk moment van de dag (of nacht) beginnen met praten tegen een Engel. Ze zullen dan zo goed mogelijk hun best gaan doen om je te helpen. Let wel: sommige of eigenlijk de meeste vragen hebben wat tijd nodig om te kunnen manfesteren.

Je kunt van alles vragen … of het nu een vraag is over werk, relatie, sport, huis, kinderen of zelf een parkeerplekje in een drukke stad. Engelen helpen iedereen zoveel waar mogelijk. Zorg dat je het duidelijk in je hoofd hebt wat je wilt vragen. Wees specifiek en doe het met een intentie van liefde. Vergeet de Engelen na je vraag niet te bedanken, maar … be carefull what you wish for!!