Kinderboek Engelen bestaan

Netty van der Est uit Waalwijk schrijft boek voor hoogsensitieve kinderen

Door: Redactie Datum: 08 juni 2022 14:52 Laatste update: 08-06-2022 14:52

WAALWIJK – Als je dingen voelt of als je iemand ziet die een volwassene niet ziet, kan dat best even schrikken zijn. In haar kinderboek geeft Netty van der Est (55) uitleg aan hoogsensitieve kinderen en hun ouders over wat deze gevoelige kinderen tegen kunnen komen en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Dat het boek van Netty gepubliceerd wordt in de week van de HSP (13 t/m 19 juni) is natuurlijk geen toeval. Ze wil met haar boek meer begrip creëren rondom hoogsensitiviteit. En dan vooral hoogsensitiviteit bij kinderen. Die kunnen nog wel eens verkeerd begrepen worden, weet ze. “Een onzichtbaar vriendje wordt vaak weggewuifd door ouders of begeleiders, maar we mogen kinderen veel serieuzer nemen”, vindt Netty.

Chakra’s en aura’s

Spirituele zaken als engelen, chakra’s en aura’s worden op een simpele en levendige manier beschreven in haar boek. Dankzij de engelenkleurplaten is het boek niet alleen informatief, maar ook heel erg leuk voor kinderen.

Over de auteur

Netty van der Est (26 april 1967) woont in Waalwijk (N-Br) en is stervensbegeleider. Daarnaast werkt ze als healer met diverse gidsen en engelen die haar begeleiden. Omdat ze zelf veel zaken als kind heeft moeten ondervinden, hebben haar gids Annelies en zij het idee opgepakt om het gevoelige leven voor hoogsensitieve kinderen net een stukje gemakkelijker te maken. Zo kunnen ze zaken die in hun leven spelen bespreekbaar maken zodat ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Er is meer dan we denken en toeval bestaat niet.

ISBN nr: 9789083245379