Aartsengelen hulp

Hieronder vindt je een lijst van Aartsengelen met daarbij de kennis waarmee ze je  behulpzaam kunnen zijn.

Aartsengel Ambriël            Wanneer je aan je potentieel twijfelt. Helpt je om vriendelijk en liefdevol met uitdagende situaties om te gaan en helder te communiceren.
Aartsengel Ariël                 Betrokken bij heling van wilde dieren (in en om het water). Staat bekend als een meester in manifesteren.
Aartsengel Azraël               Hulp voor therapeuten en een luisterend oor bij zware emoties en energieën.
Aartsengel ChamuëlRicht zich op vrede, wereldvrede, innerlijke vrede en helpt bij loslaten van twijfels en stress,  maar ook wanneer je “zoekende” bent of zelfstandig wilt gaan starten.
Aartsengel GabriëlHelpt schrijvers en artiesten en bij het zoeken naar je innerlijk kind. Ook wanneer je in een situatie vastgelopen bent.
Aartsengel HaniëlStaat voor schoonheid, balans & gratie. Helpt af te stemmen met de maanfasen en helpt met natuurlijke remedies.
Aartsengel JeremiëlAartsengel van genade en helpt je met keuzes als je dreigt vast te lopen.
Aartsengel Jophiël Helpt met je woning op te ruimen en negativiteit te verwijderen. Helpt ook bij het ontgiften van je lichaam.
Aartsengel MetatronHelpt bij prioriteiten te stellen. Werkt met de ouders van nieuwetijdskinderen. Kan met zijn Metratron kubus je chakra’s opschonen.
Aartsengel MichaëlBescherming en verwijdering van energetische koorden.
Aartsengel MuriëlHelpt bij heldervoelenden, spirituele groei en diepgaande inzichten. Zorgt ook voor de dieren en planten op Aarde. 
Aartsengel NathaniëlHelpt bij levensdoelen en bij helderzien, voelen, horen en weten.
Aartsengel OrionVerwijderd aardgebonden entiteiten en negatieve energie van niet Aardse oorsprong. Laat ons zien dat alles nu is en alles verbonden is.
Aartsengel RaguelEerlijke omgang met elkaar.
Aartsengel RaphaëlHeling.
Aartsengel Raziël Helpt met lessen en angsten of emoties uit vorige levens.
Aartsengel SandalfonBrengt de gebeden bij God en is de broer van Metatron. Klankhealing.
Aartsengel SerafiëlWerkt samen met Michaël en Metatron om de energie vanuit de hemel door het hele universtum te laten stralen. Zuivering.
Aartsengel UriëlWijsheid, filosofie & verandering van inzichten.
Aartsengel ZadkiëlVerwijderd negatieve energieën (tijdens je slaap), biedt creatieve oplossingen.